• Retour zenden van goederen

  Detail over voorwaarden : zie algemene voorwaarden :

  Korte niet volledige beschrijving :

  Goederen die particulier aangekochte zijn (zonder BTW-nr) en binnen Europa verstuurd en/of betaald, hebben een retourrecht van 14 dagen na ontvangst van de goederen. Wilt u iets terugsturen, dan dient u gebruik te maken van ons retourformulier . Het terugzenden van de goederen gebeurt aangetekend en op uw kosten. Niet-aangetekende verzendingen worden niet terugbetaald. De verzendkosten worden ook terugbetaald als het volledige pakket van goederen wordt teruggestuurd. Bij terugsturen van delen van een initiële bestelling worden geen verzendkosten terugbetaald. Goederen dienen teruggestuurd te worden in originele verpakking, met alle toebehoren en zonder sporen van slijtage. Bij krassen/ ingekorte bedrading/lijm of bevestigingssporen en andere schade etc wordt tussen de 50% en 10% terugbetaald.

  Bij een correcte retour betalen wij u binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen het verschuldigde bedrag terug. (In vakantieperiodes kan dit enige tijd langer duren)

 • Gebruik van onze producten op de openbare weg en/of technische keuring

  Wettelijk gezien mag u geen enkele wijziging of verjonging aan uw auto uitvoeren of uw voertuig ombouwen zonder schriftelijke toestemming en herhomologatie van uw voertuig. Alle producten in onze webshop, zelfs met E-keuring, geven geen garantie of automatische goedkeuring voor gebruik op de openbare weg of een automatische goedkeuring op de technische auto-keuring. Alle aanpassingen gebeuren op uw risico en onder uw volledige verantwoordelijkheid. Wij kunnen voor geen enkel product verantwoordelijk gesteld worden. Alle producten zijn in principe enkel voor gebruik op privéterrein en mogen enkel door de aankoper van het product gebruikt worden. Ze mogen niet zichtbaar zijn op of vanaf de openbare weg.

 • Contact en bereikbaarheid

  KOM NOOIT LANGS ZONDER AFSPRAAK

  Dietro is gelegen in België, op 8700 Tielt, West-Vlaanderen tussen Brugge & Gent, vlakbij afrit 11 Aalter langs de E40.

  Dietro is bereikbaar op het telefoonnummer +32 478 43 77 11 na 19H of per e-mail op info@dietro.be of per post op het volgende adres : Deinsesteenweg 21a 8700 Tielt België Alle vragen kunnen aan dit adres worden gesteld. Tijdens de vakantie of in geval van ziekte van de eigenaar van Dietro kan het tot 21 dagen duren voor we telefonisch of per post bereikbaar zijn.

  Het versturen van een sms kan leiden tot een sneller contact.

 • Installatie van producten

  Het is mogelijk om bepaalde producten bij ons te laten monteren. Dit gebeurt steeds op afspraak. Gebruik hiervoor ons contactformulier.Houd rekening met een lange wachttijd!

 • Zwitserse leger Puch 230GE W461?

  Ik rijd zelf met een Zwitserse leger Puch 230 GE die omgebouwd is naar Pick-up. Dit zijn zeer fijne auto’s om mee te rijden. Veelal hebben ze bij verkoop een lage kilometerstand en zijn ze op de lagerbasis altijd goed onderhouden. De motor is een M102 2300cc KE-Jetronic benzineinspuiting. Ik heb altijd een passie gehad voor de KE benzine-inspuiting en daarom kan u bij mij ook terecht voor onderdelen. Een aantal onderdelen in de webshop heb ik specifiek laten maken voor het gebruik en/of comfortverhoging in deze Puchs.

 • Wat is het verschil tussen een Mercedes G en een Puch G?

  Eigenlijk weinig of niets. Enkel begint het chassisnummer van een Puch met VAG … 461 en verwijst de naam Puch naar de fabriek waar alle G klasses gebouwd zijn , nl. Steyer-Magna-Puch in Graz Oostenrijk. Vanaf 1980 bij lancering van de 230G worden deze auto’s in Oostenrijk en Zwitserland verkocht onder de merknaam Puch en niet onder de merknaam Mercedes. Ze komen dus uit dezelfde fabriek en de Mercedes dealers leveren probleemloos onderdelen voor beide types. Zowel in rijkwaliteit, rijervaringen als waarde zijn deze auto’s identiek. Alleen is een Puch als voertuig minder “merknaam “ bekend, en dus zeldzamer.

 • Bestellen en leveren van grote goederen

  Voor het bestellen en leveren van grote goederen, die niet verstuurd kunnen worden, vragen we om ons per mail te contacteren. We bezorgen u dan een offerte op maat en maken afspraken voor levering.