Led koplampen Zwarte uitvoering voor G klasse met of zonder niveauregeling

Enkel voor G 's tot bouwjaar 2000 Led koplampen in zwarte uitvoering voor G klasse met of zonder niveauregeling. Deze waterdichte koplampen met polyurethaan voorkant geven een extreem wit licht dankzij de cree ledship. Bij dimlichten 3000Lm en  groot licht 4500Lm.

Levensduur 80 000 uur,dus  zeer bedrijfszeker! Voorzien van een ingebouwde witte ringled voor de standlicht functie en een ingebouwde oranje ringled voor extra oranje pinker in de koplamp! aansluiting via de standaard H4 fitteng , alleen voor de standlicht dient een extra klemmetje te worden gebruikt. Wilt u de oranje pinker ook gebruikten dient u een draadje af te takken van de pinker bovenaan het spatbord. Niet aansluiten geeft geen problemen.

Maar deze kit is voorzien om ZONDER boorwerk de leds te installeren in uw G. Enige voorwaarde is dat de bestaande koplampen met een metalen beugel gemonteerd zitten ( zie foto's) . Enkele jaren hebben ze origineel bij de G270en de G400 plastiek gebruikt , daar lukt dit niet. Mail voor een oplossing naar ons.

Ook uw niveauregeling van uw koplampen kunnen hier blijven werken. Bij G zonder niveauregeling, gewoon een boutje erdoor plaatsen. 

De koplampen hebben E-keuring. Installatie op uw auto is op eigen verantwoordelijkheid. Reeds vele 4x4 voertuigen rijden met dit type koplampen op hun auto.

ENKEL 12 VOLT !!   Enkel voor G 's tot bouwjaar 2000

Full led
Terug naar overzicht
Prijs
€ 399,00

U bent op zoek naar een specifiek onderdeel of een bepaald model?

Laat het ons weten en wij proberen het te vinden!

Contact opnemen