Veren: types en hoogtes

Veren: er zijn vele types en hoogtes .

Maar na > 20 jaar rijden en vooral werken van uw G klasse waarbij aanhangwagens en terreingebruik veelvuldig in het leven van uw G zijn voorgekomen zijn deze veren nagenoeg " lam" dit wil zeggen dat ze hun veerkracht voor een stuk verloren zijn en veel gemakkelijker onder belasting inzakken dan origineel bedoelt en ontworpen, en neen,  een (nieuwe)  schokdemper lost dit probleem niet gedeeltelijk of volledig op! schokdemper dienen om te dempen, niet om uw veren te helpen in en uitveren. 

Wij bieden " progressieve veren" aan. Deze zijn niet gewonden met telkens gelijke afstanden tussen iedere veer ringel maar in de middenmoot een grotere afstand dan op één uiteinde, waardoor deze veren bij kleinere putten en oneffenheden toch zachter afleren dan de originele. De veren zijn van het merk Einbach dus super goede kwaliteit , en mogen dus geïnstalleerd worden zonder enig risico .  Uiteraard zijn deze veren op onze site te koop onder => mechanische onderdelen => "progressieve veren" 

Indien u nog niet overtuigt bent, vindt u de originele tabellen met de kleurencodes die met een likje verf halverwege de veren is aangebracht .   

 

 

 

OEM hoogtes ?
Terug naar overzicht
Prijs
€ 1,00

U bent op zoek naar een specifiek onderdeel of een bepaald model?

Laat het ons weten en wij proberen het te vinden!

Contact opnemen